A Jobbik XV.kerületi országgyűlési képviselőjelöltje dr. Gyenes Géza lesz! - VIDEÓ

  • XV. kerület
"A JOBBIK FELKÉSZÜLT AZ ORSZÁG KORMÁNYZÁSÁRA!" Ezt Vona Gábor jelentette ki szombati sajtótájékoztatóján, amikor három újabb képviselőjelöltet mutatott be a nyilvánosság előtt, többek között Budapest, 12. OEVK; Gyenes Géza egészségügyi vezetőt, a Magyar Orvosi Kamara korábbi főtitkárát.

Milyen legyen a villamos közlekedés Pesterzsébeten?

  • XX. kerület
Kerületünk közlekedését alapvetően meghatározza a villamos-hálózata, amiben az elmúlt évtizedekben nem történt számottevő fejlődés. Az Európai Unió támogatja a kötött pályás közlekedést, amit nálunk a szerencsétlenül rövid négyes metró és a távozó Nagy-Britannia egyetlen városi villamosa Manchesterben bizonyít.

Demonstráció most pénteken: Tiltakozzunk együtt a kiépülő orbáni diktatúra ellen!

  • XV. kerület
December 15-én, pénteken fáklyás tüntetést tartunk a Fidesz Lendvay utcai székháza előtt. Gyere el, és tiltakozzunk közösen a kiépülő orbáni diktatúra ellen! A felszólalókat hamarosan közzétesszük. Oszd meg az eseményt és hívd meg ismerőseidet!

Támogatási felhívás: A Jobbik a magyar emberek segítségét, támogatását kéri

  • XV. kerület
Az Állami Számvevőszék a legsötétebb diktatúrákat idéző módon, rögtönítélő bíróságként, a fellebbezés lehetősége nélkül kiszabott a Jobbikra egy 663 millió forintos büntetést, amelynek egyetlen valódi célja a Jobbik a választásokon való indulásának megakadályozása.

Oldalak