Tokody Marcell

Hová lett a közpénz? – Feljelentést tett a Jobbik

A mai napon a Jobbik feljelentést tett a Fővárosi Roma Önkormányzat által működtetett Európai Üzleti Polytechnikum avagy Európai Roma Szakgimnázium, hosszabb nevén Roma Nemzetiségi Nyelvoktató Szakképző Iskola és Speciális Szakiskola körüli visszásságok okán, hűtlen kezelés és költségvetési csalás alapos gyanúja miatt.

Tokody: Ezért szállhattak el a metrófelújítás költségei

Tokody: Ezért szállhattak el a metrófelújítás költségei - VIDEÓ

Magyarországon az állami nagyberuházások sokszor túlárazottak, és a Jobbik határozott álláspontja, hogy ez szoros összefüggésben áll azzal a ténnyel, hogy számos közbeszerzésen a munka elvégzését és persze az érte járó nem kevés közpénzt a Viktor Barátai Zrt., a Nemzeti Gázszerelő Kft., a Nemzet Veje Bt., vagy az MSZP-SZDSZ időszakban már tapasztaltaknak megfelelően a korrupt multi nyeri meg.

Magyarázatot követel a Jobbik a 3-as metrón történtekre

„A Jobbik magyarázatot vár a felújított metrókocsiknál tapasztalt hibajelenségek okaira, valamint arra is, hogy miként lehetséges az, hogy amennyiben az NKH által előírt 15 000 kilométeres próbaüzem során nem tapasztaltak hibát, akkor azok hogyan jöhettek elő az éles üzem első napjaiban” – írtuk március 22-én kiadott közleményünkben. Magyarázatot azóta nem láttunk, újabb hibákat viszont sajnos igen.

Oldalak