korrupció

Meg kell állítani Buda legnagyobb korrupciós botrányát

Újabb pofátlan bérbeadások láttak napvilágot, melyet a Nagy Gábor Tamás vezette fideszes Budavári Önkormányzat grundolt össze. A polgármester ezúttal nem saját magának, nem a családtagjainak, nem is a fideszes körökhöz tartozó gasztrovállakozóknak, hanem a kormányzathoz közel álló nagyvállalkozóknak adott ki lakásokat jóval a piaci ár alatt, ezzel összehozva Buda mára már legnagyobb korrupciós lakásmutyiját.

Hová lett a közpénz? – Feljelentést tett a Jobbik

A mai napon a Jobbik feljelentést tett a Fővárosi Roma Önkormányzat által működtetett Európai Üzleti Polytechnikum avagy Európai Roma Szakgimnázium, hosszabb nevén Roma Nemzetiségi Nyelvoktató Szakképző Iskola és Speciális Szakiskola körüli visszásságok okán, hűtlen kezelés és költségvetési csalás alapos gyanúja miatt.

Tokody: Ezért szállhattak el a metrófelújítás költségei - VIDEÓ

Magyarországon az állami nagyberuházások sokszor túlárazottak, és a Jobbik határozott álláspontja, hogy ez szoros összefüggésben áll azzal a ténnyel, hogy számos közbeszerzésen a munka elvégzését és persze az érte járó nem kevés közpénzt a Viktor Barátai Zrt., a Nemzeti Gázszerelő Kft., a Nemzet Veje Bt., vagy az MSZP-SZDSZ időszakban már tapasztaltaknak megfelelően a korrupt multi nyeri meg.

Józsefváros: Mélyszegénységben élőket húzott le a 800 ezret kereső fideszes - VIDEÓ

Mélyszegénységben élő emberektől kért pénzt szociális bérlakásokért cserébe a fideszes Balogh István Szilveszter - legalábbis ezt állítja több érintett. Baloghnak december végén kellett lemondania józsefvárosi önkormányzati mandátumáról, nemrég pedig az Echo TV-től is elbocsájtották a gyanúba keveredett fideszest.

Metrókorrupciót Vizsgáló Munkacsoport: Jobbikos siker és forró kásaként kerülgetett téma

A Metrókorrupciót Vizsgáló Munkacsoport mai ülése a korábbi gyakorlattól eltérően már nyilvánosan meghirdetésre került, ami egyértelműen a Jobbik sikere, hiszen egyedüliként követeltük a Fidesz által korábban mellőzött teljes körű nyilvánosságot, amely ma végre megvalósult.

OLAF-jelentés: 167 milliárdos csalás, de kik a felelősök?

Még decemberben robbant a bomba, amikor kiderült, hogy az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) csalást és lehetséges korrupciót is feltárt az M4-es metró kivitelezése során. 167 milliárd forintos károkozást állapítottak meg Brüsszelben, és mintegy 93 milliárd forintos visszafizetésre kötelezné Magyarországot. De kik a felelősek ezért?

Oldalak