Fidesz

Kirándulásra hívja a fideszes képviselőjelöltet a Jobbik budapesti elnöke

  • Budapest
Stummer János, a Jobbik budapesti elnöke nyílt levelet intézett Rónaszékiné Keresztes Monika budapesti fideszes elnökségi taghoz, aki Felcsútra és környékére vitte el kirándulni a kampánycsapatát. Jelen a jobbikos fővárosi vezető levélben egy újabb utazásra invitálja Rónaszékinét.

Meg kell állítani Buda legnagyobb korrupciós botrányát

  • Budapest
Újabb pofátlan bérbeadások láttak napvilágot, melyet a Nagy Gábor Tamás vezette fideszes Budavári Önkormányzat grundolt össze. A polgármester ezúttal nem saját magának, nem a családtagjainak, nem is a fideszes körökhöz tartozó gasztrovállakozóknak, hanem a kormányzathoz közel álló nagyvállalkozóknak adott ki lakásokat jóval a piaci ár alatt, ezzel összehozva Buda mára már legnagyobb korrupciós lakásmutyiját.

Józsefváros: Mélyszegénységben élőket húzott le a 800 ezret kereső fideszes - VIDEÓ

  • Budapest
Mélyszegénységben élő emberektől kért pénzt szociális bérlakásokért cserébe a fideszes Balogh István Szilveszter - legalábbis ezt állítja több érintett. Baloghnak december végén kellett lemondania józsefvárosi önkormányzati mandátumáról, nemrég pedig az Echo TV-től is elbocsájtották a gyanúba keveredett fideszest.

Propagandakampány: a metróbotrányban érintett Puch László lapját pénzelik Orbánék

  • Budapest
Nemcsak a hatvani vadászkastély ügyében bukkan fel a Fidesz és az MSZP közös lopási szándéka, hanem immár az adóforintokat is közösen csapolják meg. Rogán Antal propagandaminisztériuma lapszámonként több millió forinttal pénzeli a baloldal napilapját, a Népszavát...