2018-as országgyűlési választás

A Jobbik képviselőjelöltjei semmilyen más párt jelöltjének javára nem mondanak le jelöltségükről

Budapest 15-ös számú választókerületében, azaz a XVIII. kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre vonatkozásában az a hazugság terjed, hogy hajlandó lennék visszalépni bárki javára. Ilyen kijelentést vagy csak célzást tőlem senki nem tud idézni.

Ők a legújabb jobbikos országgyűlési képviselőjelöltek a fővárosban - VIDEÓ

"A JOBBIK FELKÉSZÜLT AZ ORSZÁG KORMÁNYZÁSÁRA!" Ezt Vona Gábor jelentette ki szombati sajtótájékoztatóján, amikor három újabb képviselőjelöltet mutatott be a nyilvánosság előtt: Bardócz-Tódor András pedagógusvezető – Budapest, 2. OEVK; Gyenes Géza egészségügyi vezető – Budapest, 12. OEVK; valamint Kovács Tamás sportvezető – Budapest, 4 OEVK.

A Jobbik adománygyűjtése átlépte az 80 milliós határt – 20 ezer támogatói csekk került kiosztásra

Vasárnap estig összesen 82 811 013 forint érkezett a Jobbik központjához, amelyet 5774 magyar ember adott össze, hogy a Jobbik, mint a legerősebb ellenzéki párt a fideszes tervekkel szemben mégis el tudjon indulni a választáson. Minden adományozóknak köszönjük a magyar szabadság és a demokrácia melletti kiállásukat és anyagi áldozatvállalásukat.