A Kormány nem támogatja az aluljáró megépítését Soroksáron

• XXIII. kerület
2017-06-16 09:58

A zavartalan közlekedés biztosítása Soroksár-Újtelep és Soroksár között kulcsfontosságú fejlesztési igény. Az Integrált Településfejlesztési Stratégiával összhangban Bereczki Miklós Soroksár országgyűlési képviselőjelöltje módosító javaslatot készített elő a költségvetési törvényhez, melyet Sneider Tamás, az Országgyűlés alelnöke segítségével benyújtott. A javaslat tárgya egy olyan közúti aluljáró megépítése, mely a Vecsés út és az Erzsébet utca között épülne meg, és biztosítaná a gyors és zavartalan közlekedést a településrészek között. A fejlesztés továbbá rehabilitálná a Szérűskert utca, Szamaránszki-dűlő kritikus állapotban levő területét, ezzel javítaná a környéken élők életminőségét is. A Jobbik és Bereczki Miklós minden igyekezete ellenére az országgyűlés illetékes bizottsága nem támogatta a javaslatot, annak ellenére, hogy a kerület képviselő-testülete is mellette áll, illetve majd minden soroksári. Ki kell mondanunk tehát, hogy a kormány ismét magára hagyta a soroksáriakat!

Bereczki Miklós

06-70-771-98-33