Jobbikosok tették helyre a Fidesz rongálásait a plakátokon

• XX. kerület
2018-04-05 20:53

Nemrég már megírtuk, hogy nem csupán a Fidesz kampánya lett mostanra minden eddiginél primitívebb Pesterzsébeten, de már korábban is zavarta őket az igazság kimondása, a Jobbik plakátjai mindig célpontjai voltak a gyerekes bosszú hadjáratuknak.

Nemrég megjelentek a Jobbik szavazásra és a várt kormányváltásra buzdító plakátjai. Ahogy korábban is, úgy most is beindult ellenük a kubatovi rongáló gépezet. Azok, akik ezt az aljas „kampánymódszert” véghez viszik, nem magányos, saját akciót elvégző egyének vagy szabadcsapatok, hanem szervezett, irányított és jól fizetett, kvázi alakulatok, esetenként Fidesz vagy Fidelitas tagokkal kiegészítve.

Érdekes, hogy már jó ideje a lakosság egyáltalán nem rongálja egyes pártok óriásplakátjait. Ergo ezeknek a rongálásoknak az üzenete nem a széles választói rétegek véleménynyilvánítása, csupán egy gyűlölködő, szociálisan kevéssé fejlett kisebbségé.

Bencsik János, a plakátoló csapatával pont az utolsó választási hét egyik estéjén, munkavégzés közben futott bele a Ferencvárost Pesterzsébettől és Kispesttől elválasztó Határ úton néhány ilyen megrongált órisásplakátba. Az otthagyott, a poszteren lévő graffiti-írásra elhelyezték a lényegi válaszüzenetet: „Rongálásért kár a gőz… akkor is a Jobbik győz!”

Bizony, az ilyen és ehhez hasonló esetek két dologban erősítik meg a választókat: a Fidesz morális szintjéről és arról, hogy le kéne őket végre váltani, méghozzá minél gyorsabban!

J. Tamás

fotók: Bencsik János