Bencsik János, Pesterzsébet-Kispest országgyűlési képviselőjelöltje

• XX. kerület
2017-10-02 16:35

Tisztelt Pesterzsébeti és Kispesti lakosok!
Szeretnénk bemutatni Önöknek Bencsik Jánost, az Önök országgyűlési képviselőjelöltjét!

Tisztelt Pesterzsébeti és Kispesti Választópolgár!

Bencsik János vagyok, az Ön választókerületének országgyűlési képviselőjelöltje. Célom, hogy biztos megélhetést, megfelelő színvonalú egészségügyi ellátást, közbiztonságot és rendezett lakókörnyezetet biztosítsak Önnek.

Vallom, hogy a kemény, fáradságos munka után mindenkinek jár a nyugodt, gyermekek és unokák körében megélt családi összetartozás élménye. Kétgyermekes családapaként mindezt felelősséggel átérzem, és képviselőként tenni is fogok érte.

Az élet arra tanított meg, hogy csak kitartó munkával, becsületesen lehet tartós eredményeket elérni. Budapesten szereztem történész, történelemtanár és kommunikációtudományi diplomát, megtanultam felsőfokon angolul és németül. Kortársaim jelentős része már külföldön dolgozik, és a létbizonytalanság egyre több idősebb embert – köztük az édesapámat – kényszerít hasonló önkéntes száműzetésre. 2018-tól azon fogok munkálkodni, hogy a tisztes megélhetésért senkinek ne kelljen elhagynia a hazáját, lehessen itthon is boldogulni, és egyesüljenek a szétszakadt családok.

Amióta a Jobbik pesterzsébeti és kispesti választókerületét vezetem, több kezdeményezésem volt az itt élők élethelyzetének javítására. Külön költségvetési támogatást javasoltam a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórháznak, szorgalmaztam elhanyagolt iskoláink, óvodáink és bölcsődéink felújítását, valamint régóta húzódó kerületi fejlesztésekért küzdöttem. Az indítványokat az Országgyűlés kormánypárti többsége sajnos lesöpörte az asztalról, amely arra ösztönöz, hogy még elszántabban harcoljak e célokért.

Akik ismernek, tudják, hogy lelkiismeretes, a közösségi érdekekért kiálló, az idősek és rászorulók iránt felelősséget érző ember vagyok. Legfontosabb céljaim az egészségügyi ellátás minőségének javítása, az oktatás rendbetétele, a közbiztonság és köznyugalom megteremtése, valamint Pesterzsébet és Kispest elhanyagolt városrészeinek felújítása, különös tekintettel a központtól kívül eső területekre. Ismerje meg elképzeléseimet, forduljon hozzám problémáival, észrevételeivel az alábbi elérhetőségeimen vagy személyes fogadóóráimon!

bencsik.janos@jobbik.hu
facebook.com/bencsikjanos1985