Bencsik János a legismertebb politikus az interneten Pesterzsébeten

• XX. kerület
2018-03-27 11:07

Bencsik János, a Jobbik Magyarországért Mozgalom pesterzsébeti-kispesti országgyűlési képviselőjelöltje a legismertebb és a legnagyobb rajongói táborral rendelkező politikus az interneten Pesterzsébetről.

Bencsik Jánost a pesterzsébeti és kispesti lakosság már jól ismerheti fontos, a lakóhelyünket markánsan érintő ügyek és problémák boncolgatásáról, bemutatásáról. A kétgyermekes családapa, több diplomás történész, történelemtanár és kommunikációtudományi végzettséggel is bíró politikus, aki felsőfokon beszél angolul és németül, a legaktívabbak közé tartozik a kerületben. Korábban hallgatói önkormányzat tagjaként, később újságíróként is dolgozott, jelenleg pedig fontos nemzetpolitika munkásságot fejt ki a határon túli és a külhoni magyarok ügyében, ebben a tisztségében is számos interjú készült vele.

Jelenleg az övé a legnagyobb létszámú és a legtöbb aktivitást produkáló facebook-oldal a kerületi közéleti személyek közül: már átlépte a 25.000 követési számot. Ezzel minden más kerületi politikust maga mögé utasít. Ezt a szép eredményt a már korábban bemutatott aktivitásának köszönheti. Számos esetben tárgyalta a Jahn Ferenc Kórház nem megfelelő állapotát és helyzetét, foglalkozott a kerületi szemét és hulladék elhelyezéssel kapcsolatos problémákkal, többszörösen feltárta más helyi közéleti személyek valótlan állításait mind az erzsébeti, mind az országos témákkal kapcsolatban, valamint minden kerületi kulturális eseményen lelkesen részt vesz, azoknak nagy támogatója.

A képviselőjelölt úr itt nem áll meg: folytatja épületes munkáját a kerületért, a hazánkért. Teszi mindezt magyar szívvel, józan ésszel, tiszta kézzel. Teszi, mert Ő annak a mozgalomnak a jelöltje, amely mozgalomnak nem csak üres lózungok szintjén, de valójában is Magyarország az első!

Bencsik János facebook-oldalát itt érhetik el: https://www.facebook.com/bencsikjanos1985/

J. Tamás

képek: facebook