Nyílt levél László Tamás fideszes képviselőjelölt részére

• XV. kerület
2018-01-24 10:12

Tisztelt László Tamás Képviselőjelölt Úr!

Tudna segíteni? Migránsokat keresek! Kormánytagok ismerték el, hogy 2300 migránst fogadtak be Magyarországra, és a betelepítések jelenleg is „non-stop zajlanak.” Az Önök kormánya tízmilliárdokat költött az ál-országvédés népszerűsítésére, most lebuktak és kénytelenek voltak elismerni, hogy három éven keresztül hazudtak az embereknek.

A gazdag migránsoktól több milliárd forint vándorolt Önökhöz köthető offshore cégekhez, a migráció ügyét pedig politikai célokra használták és használják fel. Minden kampány üzenetüket arra alapozták, hogy megvédik az országot és nem engednek be migránsokat. Ez most megdőlt.

Becsapták még a saját szavazóikat is, amikor harcot hirdettek Brüsszel ellen, amikor saját magukat a haza megmentőiként tüntették fel, mondván: a Fidesz egyetlen bevándorlót sem fogad be. Ezzel szemben a valóság az, hogy titokban, három év alatt 2300 bevándorlót telepítettek hazánk földjére, ami közel kétszerese annak a kvótának, amely ellen – szóban – harcot hirdettek.

Talán az ünnepekkor azért kellett megerősíteni a forgalmasabb helyek védelmét, mert számítottak a betelepített migránsok általi terrortámadásokra?

Kérem, adjon tájékoztatást, pontosan hol-, hány és milyen országból származó migráns került elhelyezésre mindkettőnk választókerületében: Rákospalotán, Újpalotán, Pestújhelyen és Újpesten?

Személyesen Ön mit tesz azért, hogy a XV.és a IV.kerületbe a Kormány ne telepítsen migránsokat?

Kérem, adjon tájékoztatást, hogy választókerületünkben kell-e félnünk a migránsokkal érkező terroristáktól?

Hajlandó-e nyilvánosan bocsánatot kérni az itt élőktől, amiért politikai érdektől vezérelve a Kormány és egyúttal Ön is három éven keresztül folyamatosan hazudott a migráció ügyében?

Üdvözlettel:

Dr. Gyenes Géza