Lukács Gergely lett a XV. kerületi Jobbik új elnöke

  • XV. kerület
2017-06-08 11:29

Tisztújításra került sor a Jobbik Magyarországért Mozgalom XV. kerületi Alapszervezetében, amelynek új vezetője Lukács Gergely Ádám lett. A tisztújítás folyamán új elnökségi tagokat is választott a tagság.

A Jobbik XV. kerületi alapszervezetének vezetői pozíciója megüresedett, miután munkahelyi és magánéleti változások miatt az előző elnök leköszönt tisztségéről. A lemondás után tisztújításra került sor tegnap, június 10-én, amelyen két jelölt indult a elnökségért. Lukács Gergely és Bodó Miklós közül a tagság Lukács Gergelyt választotta meg elnöknek, aki megválasztása után elmondta, erősítené szeretné a tagság és a kerületi lakók közötti kapcsolatot, illetve egy fiatalos lendülettel teli alapszervezetként hívja és várja a Jobbik a szimpatizánsokat.   

Az alapszervezet alelnöki pozícióira Lukács Gergely felkérte Bodó Miklóst, aki az önkormányzati mukáért felelős, illetve Bencsik Lászlót, aki pedig az ifjúsági felelős lett. 

Amennyiben kérése, kérdése vagy javaslata van, a továbbiakban keresse bizalommal Lukács Gergely alapszervezeti elnököt, akinek az elérhetőségei ITT megtalálhatók.

alapszerv-r1-banner

Találkozz velünk!

Adataink

Kerületi vezető adatai:
Lukács Gergely Ádám
alapszervezeti elnök

Telefon: 

+36-70-953-50-21

E-mail cím: 

Fogadóóra: 

Előzetes telefonos egyeztetés alapján