A Jobbik XV.kerületi országgyűlési képviselőjelöltje dr. Gyenes Géza lesz! - VIDEÓ

• XV. kerület
2018-01-15 12:30

"A JOBBIK FELKÉSZÜLT AZ ORSZÁG KORMÁNYZÁSÁRA!" Ezt Vona Gábor jelentette ki szombati sajtótájékoztatóján, amikor három újabb képviselőjelöltet mutatott be a nyilvánosság előtt, többek között Budapest, 12. OEVK; Gyenes Géza egészségügyi vezetőt, a Magyar Orvosi Kamara korábbi főtitkárát, az Alfahír tudósítása szerint.

Vona Gábor a sajtótájékoztatót azzal nyitotta meg, hogy április 8-án kell választ adnia a társadalomnak arra, hogy merre is induljon tovább, a "Jobbiknak erre vannak tervei és nagyszerű jelöltei is". A miniszterelnök-jelölt hangsúlyozta: a Jobbik az egyetlen kihívó, a kormányzati erő, miközben a baloldali pártok egymást, addig a Jobbik a Fideszt akarja leváltani, és aki szintén kormányváltást akar, azoknak a képviseletét vállalja a legerősebb ellenzéki párt.

NEM VOLT KORÁBBAN AKARAT AZ EGÉSZSÉGÜGYI PROBLÉMÁK MEGOLDÁSÁRA

Gyenes Géza köszöntőjében kiemelte, a Jobbik egészségügyi szakpolitikusaként részt vesz a párt szakpolitikájának a kialakításában. Megemlékezett arról is, hogy 2010 és 2014 között országgyűlési képviselőként már próbálta az egészségügyi problémákat megoldani a parlamentben, de nem volt erre politikai akarat az akkori kormányzatban sem.

Kiemelte: át kell alakítani az egészségügyi ágazat szerkezetét, vissza kell állítani a társadalombiztosítást, valamint a megfelelő személyi és tárgyi feltételek biztosítására is több forrást kell biztosítani.

Komoly megoldandó problémák vannak a választókörzetében is, kiemelte a közbiztonságot, és közúti hálózat hiányosságait, de szociális gondokat is tapasztalni. Mint mondta, maximálisan bízik a Jobbik programjában, ennek szellemében vállalta a jelöltséget.

Láotgasson el dr. Gyenes Géza hivatalos Facebook oldalára, ahol további információkat olvashat a jelöltünkkel kapcsolatban: https://www.facebook.com/gyenesgeza.jobbik

7 perc 22 másodpercnél látható dr. Gyenes Géza bemutatkozása:

Fotó: Alfahír.hu

Lukács Gergely Ádám