A Jobbik nem vesz részt a XV. kerületi Fidesz-DK koalíciós cicaharcban

  • XV. kerület
2017-06-29 11:08

A XV. kerületi Jobbik nem hajlandó részt venni a politikai cicaharcban, ami a Fidesz és a baloldali koalíciós partnerei között zajlik, és mindkét oldallal való összemosást határozottan elutasítjuk.

A 2014-es önkormányzati választások után a Fidesz és a baloldali tömörülés (DK-Liberális Párt-RÁTE) koalíciós egyezséget kötött. A Jobbik már ekkor jelezte, hogy XXI. századi pártként nem hajlandó asszisztálni Orbán és Gyurcsány hatalommániás pártjainak összeborulásához, és az elmúlt években is mindig egyetlen mérce alapján hoztuk meg a döntéseinket, mégpedig a XV. kerületi lakók érdekét tartottuk szem előtt.
 
A XV. kerületben jelenleg kialakult koalíciós perpatvar is csak azt mutatja, hogy a Fidesz és a baloldali mikro pártok csak a hatalom megtartására koncentrálnak, míg Lamperth Mónika jegyzői szerepéből kilépve politikai útra lépett, pedig a jegyzői titulus egy szolgálat, és politikailag semleges szereplőként kellene segítse az önkormányzat munkáját.
 
Egyes szereplők (pl. Németh Angéla alpolgármester asszony) nyilatkozataival szemben mind a Fidesz, mind az MSZP, mind a Polgármesteri Hivatal illetékeseit tájékoztattam arról, hogy nem kívánunk részt venni ebben a színjátékban, így nem fogunk részt venni a vizsgálóbizottság munkájában. 
 
A XV.kerületi lakosságot ezúton is szeretnénk tájékoztatni, hogy a jelenlegi korrupt kormányzást képviselő Fidesz, sem pedig az életben maradásért küzdő, levitézlett baloldali alakulatok oldalára nem fogunk állni ebben a cicaharcban, és a Jobbik Magyarországért Mozgalom továbbra is az egyetlen nyugodt erőként az ország és a XV. kerület érdekeit fogja szolgálni!
 
Bodó Miklós, a Jobbik XV. kerületi önkormányzati képviselője
 
 
 
 

alapszerv-r1-banner

Találkozz velünk!

Adataink

Kerületi vezető adatai:
Lukács Gergely Ádám
alapszervezeti elnök

Telefon: 

+36-70-953-50-21

E-mail cím: 

Fogadóóra: 

Előzetes telefonos egyeztetés alapján