Megtartottuk második egészségügyi napunkat

  • XIII. kerület
2017-05-28 11:24

agyogó időben tarthattuk meg május 27-én, szombaton délután a második egészségügyi napunkat. Ezúttal lehetőségeinkhez mérten bővítettük a rendezvényt, így már nemcsak a vércukor- vagy vérnyomásmérés miatt jöttek ki sokan az Országbíró sétányra, hanem további programokat is kínáltunk. 

A gyereksarokban a legkisebbek is le tudták foglalni magukat, míg szüleik akár ingyenes masszázson is részt vehettek. Külön figyelmet fordítottunk a családalapítás kapujában álló fiatal párokra, akik csecsemőgondozási kvízt tölthettek ki, és szakértőtől kaphattak ápolási tippeket. A bátrabb apuka-jelöltek még a pelenkázást is gyakorolhatták, természetesen játékbabákon. 

Gondoltunk a cukorbetegséggel küzdőkre is, így a helyszínen lévő mobil rendelőben táplálkozási tanácsodás is zajlott. A fiatalabb korosztálynak pedig egy személyi edző mondhatta el és mutathatta meg a helyes edzésgyakorlatokat. És volt, akikkel komoly sakkjátszmát folytattunk le.

Természetesen végig jelen volt Magvasi Adrián, a Jobbik kerületi országgyűlési képviselője is, aki készséggel válaszolt minden felmerülő közéleti kérdésre. Nagy öröm volt látni, hogy milyen sokan érdeklődtek a kerületi és országos tevékenységünk iránt. Jól mutatta ez a nap is azt, hogy a Jobbik mára a legkevésbé elutasított parlamenti párt, és egyre többen várják a legerősebb ellenzéki erőtől a változást. Ez pedig nagy felelősség, úgyhogy minden erőnkkel próbáljuk megszolgálni a bizalmat. Ehhez pedig az is kell, hogy ilyen és más rendezvényeken is találkozzunk minél többször, így tehát folytatjuk! 

További képek megtekinthetőek a galériánkban

alapszerv-r1-banner

Találkozz velünk!

Adataink

Kerületi vezető adatai:
Sándor Márk
alapszervezeti elnök

Telefon: 

+36204990575

E-mail cím: 

Fogadóóra: 

Előzetes telefonos egyeztetés alapján