Horn-szobor: együtt hazudik az MSZP a Fidesz propagandagépezetével

• XIII. kerület
2017-11-14 09:48

"Több helyen megjelent, hogy részt vettem Horn Gyula XIII. kerületi szobrának letakarásában, a "pufajkás gyilkos" felirattal ellátott tábla elhelyezésében. Ez hazugság. Nem voltam ott, én is interneten értesültem róla. Értem, de gusztustalannak tartom, hogy miután az MSZP már nem tud erőt és hitelességet felmutatni a szavazóinak, hazugságokkal próbálja őket megtartani.

Molnár Gyula egy videót is készített Hiszékeny Dezsővel és Horváth Imrével közösen, amelyben képes volt már az első mondatában hazudni. Nemcsak ő, de több blog és hírportál állította, hogy az akciót jobbikosok csinálták, majd ezt a hazugságot azonnal átvették a Fidesz propagandalapjai, valamint az M1 Híradója, a Tények és az Echo TV is. Utóbbi is név szerint említ engem. Természetesen sajtó-helyreigazítási kérelemmel fogok fordulni az érintettek felé. Kérem a hazugságokat terjesztő MSZP-s politikusokat, hogy ne akarjanak úgy politikai előnyre szert tenni, hogy becsapják a XIII. kerület lakosait. Még akkor se, ha nem értünk egyet Horn Gyula '56-os tevékenységének megítélésében.

Molnár úr, Ön a videóban azt mondja, hogy azért dolgoznak, hogy az MSZP "egy olyan párt legyen, amely képes segíteni a gyengéken". A becsapással nem segítenek. Ha segíteni akarnak, akkor jöjjenek velünk például a Lehel térre, ahol mi a bérunió​s aláírásgyűjtésünk során nem nézzük, hogy ki baloldali, ki jobboldali, ki munkás, ki értelmiségi, ki konzervatív, ki liberális. Most csak az számít, hogy a magyar emberek többsége végre egy biztonságos, élhető, igazságos és szabad országban akar élni. Kormányváltást akarnak, nem hazugságokat. Ha az MSZP már nem tud és nem is akar tenni az Orbán-kormány leváltásáért, legalább ne hátráltassa azt. Még akkor se, ha ehhez teret kap a Fidesz médiájában."

(A bejegyzés Magvasi Adrián Facebook-oldalán is olvasható.)

Magvasi Adrián

06-70-445-46-92