Tarlós István nappal legény, de éjjelre is jól jöhet egy

  • Budapest
2017-09-07 11:32

A Jobbik üdvözli a budapesti vendéglátósok egy részének kezdeményezését, amely a főváros egyelőre kaotikus éjszakai életének egy minden érintett számára elfogadható rendezését szolgálja.

A Budapest leendő éjszakai polgármestere köré szerveződő csoport felelősségvállalása bizakodásra ad okot. Azt mutatja, hogy a fővárosi vendéglátósok egy része belátta: működésük jelenlegi keretei nem tarthatóak fenn hosszútávon és maguknak is egy olyan megoldáson kell dolgozniuk, ahol üzleti érdekeik nem a város többi lakójának ellenében, hanem a lakosság megelégedésére érvényesülnek.


Bizalommal várjuk a párbeszédre, kompromisszumra és közös cselekvésre törekvő munkájukat és reméljük mihamarabb megszabadítják közös otthonunkat azoktól a szektoruk jó hírét aláásó vendéglátó-ipari egységektől és szolgáltatásoktól, amik fittyet hánynak a társadalmi felelősségvállalásra.

Budapest fenntartható fejlődésének egyik fontos sarokköve a turizmus rendezett keretek között tartása, a megoldás megtalálása pedig közös érdeke minden városlakónak.

Stummer János, a Jobbik budapesti elnöke

Galériaképek

alapszerv-r1-banner

Találkozz velünk!

Adataink

Kerületi vezető adatai:
Stummer János
Budapesti elnök

Telefon: 

06-70-424-65-72

E-mail cím: 

Fogadóóra: 

Előzetes egyeztetés alapján