Propagandakampány: a metróbotrányban érintett Puch László lapját pénzelik Orbánék

  • Budapest
2017-03-30 10:35

Nemcsak a hatvani vadászkastély ügyében bukkan fel a Fidesz és az MSZP közös lopási szándéka, hanem immár az adóforintokat is közösen csapolják meg. Rogán Antal propagandaminisztériuma lapszámonként több millió forinttal pénzeli a baloldal napilapját, a Népszavát. Az elvtelenség netovábbja, hogy a brüsszeli helytartók hazai szócsöveként funkcionáló lap egy meggyőződésével teljesen ellentétes, demagóg propagandának biztosít egész oldalas felületet. Így már mindenki számára világossá válik, mire utalt a Vasárnapi Hírek című baloldali hetilap korábbi főszerkesztője, Gál J. Zoltán, amikor az MSZP és a Fidesz között háttérben, titokban megkötött elvtelen alkukról írt.

A Fidesz, miközben a metróbotrány felgöngyölítését harsogja, azt a Népszavát pénzeli, melynek közvetett tulajdonosa az MSZP korábbi pénztárnoka, Puch László, aki a metrókorrupcióról szóló OLAF-jelentés szerint 331 millió forinthoz jutott a Siemenstől.

Az egész Fidesz–MSZP-összekacsintás igazolja a szocialistákat otthagyó Demeter Márta szavait is: az MSZP gyakorlatilag feladta, hogy 2018-ban le tudja váltani a Fideszt, a párt vezetői már a 2022-es választásra készülnek, vagyis a túlélésre játszanak.

Jobbik Magyarországért Mozgalom

Galériaképek

alapszerv-r1-banner

Találkozz velünk!

Adataink

Kerületi vezető adatai:
Stummer János
Budapesti elnök

Telefon: 

06-70-424-65-72

E-mail cím: 

Fogadóóra: 

Előzetes egyeztetés alapján