Nem kötünk választási szövetséget sem a Fidesszel, sem az MSZP-vel, sem a többi baloldali, liberális párttal!

  • Budapest
2017-01-17 10:43

A Jobbik Magyarországért Mozgalom Országos Választmánya a mai napon kinyilvánítja, hogy az elmúlt 26 év kudarcaiért, az ellopott rendszerváltásért és hazánk szétlopásáért leginkább felelős pártokkal, vagyis a Fidesszel, az MSZP-vel és a többi baloldali, liberális párttal nem köt majd választási szövetséget. Hazánk szebb jövőjét, XXI. századi szellemi és fizikai gyarapodását a XX. század korrupt pártjaival nem lehet elérni.

A Jobbik az Alapító Nyilatkozatában lefektetett elvek szerint a magyar nemzet egészét kívánja képviselni. A tisztességes magyar emberekkel való összefogás elengedhetetlen, de a sikeres jövő nem a pártok háttéralkuival, különösen nem a jelenlegi és korábbi korrupt kormánypártokkal kötendő paktumokkal, hanem a társadalom szétszabdalt, megosztott csoportjainak hiteles és termékeny összefogásával érhető el.

A Jobbik 2018-ban a tisztességes magyar emberekkel együtt le fogja váltani a mostani kormányt, de nem azért, hogy visszaengedje a hatalomba a korábbiakat, hanem azért, hogy megteremtse egy tisztességes, szabad és élhető Magyarország alapjait.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom Országos Választmánya

Galériaképek

alapszerv-r1-banner

Találkozz velünk!

Adataink

Kerületi vezető adatai:
Stummer János
Budapesti elnök

Telefon: 

06-70-424-65-72

E-mail cím: 

Fogadóóra: 

Előzetes egyeztetés alapján