Metróbotrány: Miért titkos az, ami állítólag nyilvános?

  • Budapest
2017-03-16 12:16

Éppen egy héttel ezelőtt, március 9-én tartotta első ülését a metrókorrupciót vizsgáló munkacsoport, melynek meghívóját nem tették közzé nyilvánosan, így az ülésen a meghívottakon kívül más nem lehetett jelen.

A Jobbik kérdésére az ülésen a munkacsoport fideszes elnöke úgy nyilatkozott, hogy a munkacsoport ülései nyilvánosak, ennek ellenére az ülésről készült hangfelvétel kiadását megtagadták. Érthetetlen a titkolózás, ha valóban igaz az, hogy a Fideszek nincs takargatnivalója.

A mai napon Tarlós Istvánhoz fordultam az ügyben, bízva abban, hogy közreműködésével a nyilvános közgyűlési ülésekhez hasonlóan a munkacsoport tevékenysége is átláthatóvá válik a jövőben.

Ismét a Jobbik áll a nyilvánosság pártján, csakúgy, mint amikor 3 hónappal ezelőtt nyilvánosságra hoztuk a 3-as metró műszaki állapotáról szóló jelentéseket, meggátolva ezzel a kormányzat titkosítást lehetővé tevő törekvéseit.

Egy év múlva, 2018-ban leváltja a titkolózást a nyilvánosság, a korrupciót a tisztességes és átlátható gazdálkodás, ahogy a földesurak hatalmi gőgjét is le fogja váltani a magyar nemzet, a magyar nép alázatos szolgálata. Ha tetszik a földesuraknak, ha nem, a Fideszt a Jobbik le fogja váltani.

Tokody Marcell Gergely, a Jobbik fővárosi képviselője

Galériaképek

alapszerv-r1-banner

Találkozz velünk!

Adataink

Kerületi vezető adatai:
Stummer János
Budapesti elnök

Telefon: 

06-70-424-65-72

E-mail cím: 

Fogadóóra: 

Előzetes egyeztetés alapján