Megálljt parancsolt Tokody a sumákolásnak

  • Budapest
2017-03-01 19:22

A Fővárosi Közgyűlés februári ülésén a nyilvánosság kizárásával tárgyalta és szavazta volna meg a Rác fürdő eladását. A Jobbik sikeresen megakadályozta, hogy az előterjesztésről zárt ajtók mögött tanácskozzanak a képviselők. Az előterjesztés szerint a vevő egy titokba burkolózó és az állami Magyar Fejlesztési Bank által hozott befektető lett volna, aki sajtóhírek szerint nem más, mint a nemzet veje.

A Jobbiknak köszönhetően ismét porszem került a Fidesz gépezetébe, ugyanis a Tokody Marcell Gergelynek, a Jobbik fővárosi képviselőjének követelésére kénytelenek voltak az ügyet nyilvánosan tárgyalni, ahol az előterjesztés nem ment át, majd megpróbálták cseles úton visszahozni, de végül - talán érezték, hogy forró lett a talaj a lábuk alatt - levették a napirendről. A Jobbik képviselője felszólalásában úgy fogalmazott: Vejétől bűzlik a hal.

Ha a Jobbik kormányra kerül, vége lesz a rendszerszintű és intézményesített korrupciónak, a közpénz és a közvagyon kezelésének alapelve pedig a nyilvánosság és az átláthatóság lesz. Amikor a Jobbik kormányra kerül, Pénztáros Lőrinc nem zsetonért, hanem vagyonának átadása céljából fáradhat majd a kasszához.

Galériaképek

alapszerv-r1-banner

Találkozz velünk!

Adataink

Kerületi vezető adatai:
Stummer János
Budapesti elnök

Telefon: 

06-70-424-65-72

E-mail cím: 

Fogadóóra: 

Előzetes egyeztetés alapján