Jobbik: Elképesztő állapotok a csepeli tüdőgondozóban - VIDEÓ

  • Budapest
2017-06-01 13:14

A csepeli egészségügyi ellátás több, mint tíz éve hanyatlik, mondhatni tudatos rombolás folyik ezen a területen. 2003-ban a szocialista kormány bezáratta a csepeli kórházat, ekkor a Fidesz ellenzékből nagyon hangosan követelte, hogy Csepel ismét saját kórházat kaphasson.

A csepeli fideszes nagyurak azóta meggondolták magukat, hiszen hatalomra jutásuk óta ők is követik az MSZP példáját és tétlenül nézik az egészségügy tönkremenetelét. Ennek egyik ékes példája a csepeli tüdőgondozó esete, mely nemhogy XXI. századi lenne, de még a XX. század követelményeinek sem felel meg. A fideszes önkormányzatot ez nem igazán zavarja, ők inkább Németh Szilárd fideszes képviselő zsebébe raknak mintegy 2 milliárd forintot, hogy magánalapítványán keresztül birkózócsarnokot építhessen. A Jobbik kormány ígéretéhez híven vissza fogja venni az egészségügyből ellopott pénzt, és azt az ágazat fejlesztésére fogja fordítani.  

Rig Lajos, a Jobbik országgyűlési képviselője, és Bereczki Miklós, Budapest 17.számú választókerületének országgyűlési képviselőjelöltje

Galériaképek

alapszerv-r1-banner

Találkozz velünk!

Adataink

Kerületi vezető adatai:
Stummer János
Budapesti elnök

Telefon: 

06-70-424-65-72

E-mail cím: 

Fogadóóra: 

Előzetes egyeztetés alapján